O nama

 

Bavimo se prodajom i ugradnjom motora za sve vrste kapija. Godine iskustva i kvalitet proizvoda učinili su nas liderom u regionu u automatizaciji kapija.

Motori su predviđeni za adaptaciju na svaku vrstu kapije i svaku vrstu uslova montaže. Predviđeni su za otvaranje/zatvaranje kapija čak do 3000 kg težine. Za automatizaciju krilnih kapija koristimo materijale i motore renomiranih svetskih proizvođača NICE, BENINCA i DOORHAN u zavisnosti od konstrukcije kapija, vrste montaže i učestalosti otvaranja.

Kompanija „ALUROLL“ D.O.O. iz Batočine, osnovana je 1978. godine kao radionica za proizvodnju roletni. Vremenom se proizvodni program širio, tako da sada u svojoj ponudi „ALUROLL“ ima  industrijska i garažna segmentna vrata, rolo vrata, komarnike, kao i repromaterijale za navedeni program renomiranih svetskih proizvođača (VIOMAL, ALUMIL, ALUPLEX, ROLKA,ALUIT, BIOROL, NOVA FERR, TECSEDO I DOORHAN). Potrebno je istaći i program motora i elektronike za automatizaciju roletni, vrata i kapija (krilnih i kliznih), rampi, parking barijera, italijanskih proizvođača NICE, ASA, RISE i BENINCA.


 

Novosti i akcije

  • 10 April, 2011Za vreme sajma građevine u Beogradu 12.04 - 16.04 dajemo popust na motore i elektroniku do 15%